Mat efter magsjukan
Hur kommer det sig att jag alltid är den sista i famljen som insjuknar i magsjuka? Först skall man städa undan och sköta alla andra och när man äntligen tänker att nu är allting över, ja då sätter man igång själv. Har varit magsjuk i två dagar med feber och inte fått i mig mycket annat än lite vatten. Nu börjar det vända så småningom, började med att äta lite naturell joghurt med honung på. Hade en avocado hemma som såg ensam ut och bestämde mig för att göra en avocado toast.
Efter magsjuka är det bra att börja försiktigt med tex. vitt bröd, blåbärssoppa och buljonger av olika slag. Som tur repar man sig nästan lika snabbt som man insjuknat. Viktigast av allt är att man ser till att man får i sig tillräckligt med vätska.
Ingredienser:
Toast eller skorpa
Avocado
Färskost
Olivolja
salt och peppar
Enkelt, gott och hälsosamt!
Efter magsjuka är det bra att börja försiktigt med tex. vitt bröd, blåbärssoppa och buljonger av olika slag. Som tur repar man sig nästan lika snabbt som man insjuknat. Viktigast av allt är att man ser till att man får i sig tillräckligt med vätska.
Ingredienser:
Toast eller skorpa
Avocado
Färskost
Olivolja
salt och peppar
Enkelt, gott och hälsosamt!
Kommentarer
Skicka en kommentar